Testimonial

datuk mukhriz

ustaz amin

datuk maznah

datuk rahim

hr

“Bagi sesiapa yang berminat untuk menceburi bisnes perniagaan borong ini (sangat digalakkan bagi para peniaga online yang menjual melalui blogshop, facebook dsb bagi mendapatkan pilihan barangan yang lebih luas dengan harga yang jauh lebih murah)” – Blogger UstazLove “Perniagaan Borong : Tiada Lagi Orang Tengah”

“Jika ada antara kawan-kawan yang berminat nak jadi usahawan, jom sertai kursus dan lawatan borong ke China Anzac Consultancy ini. Pasti berpuas hati” – Blogger LinAzlina “Shahabudeen Jalil Usahawan dan Saudagar”

Nasihat aku, Kepada semua pembaca blog keretamayat sekalian, jika korang ada masalah tentang bisnes, aku rasa orang yang sangat sesuai untuk korang tanya atau rujuk adalah, En. Shahabudeen Jalil. – Blogger Hamqa Kereta Mayat “Saya Kena Tipu Dalam Bisnes, Jadi?

Perniagaan ni dah banyak kali diketengahkan dalam rancangan TV dan surat khabar seperti TV3, TV9, Utusan Malaysia dan sebagainya. Jadi, perniagaan ni memang sah dari segi undang-undang dan bukannya scam. – Blogger Shahrul “Perniagaan Import Dari China

Memandangkan Anzac Consultancy sedang mengadakan Kursus Borong China, jadi bagi sesiapa yang berminat seharusnya tidak melepaskan peluang keemasan ni. Mana tau,rezeki memihak kepada anda kan? – Blogger Aizuddin “Bagaimana Hendak Memulakan Perniagaan Import Dari China

Usahawan akan ditunjukkan langkah demi langkah, dengan cara yang betul bagaimana untuk memborong dari China. Melalui kursus ini juga, usahawan dapat mempelajari pelbagai tips, dan panduan sebelum dan semasa melakukan pemborongan di China. – Blogger Ieyra “Borong China

hr

Apa kata peserta sebelum ini :

“Kursus yang baik dan menjelaskan secara terperincil dan praktikal cara memborong dari china”
Mohd Amin Mohd Daud, Klang

“Bagus dan praktikal”
Noor Rasyada Zainul Rashid, Shah alam.

“Secara teori keseluruhan kursus adalah sangat memuaskan, dapat memberi peluang kepada yang berminat untuk mendapatkan sendiri barang jualan di china. SYABAS!!”
Nadzmy ismail, Kelantan.

“Pasti ramai yang sedang mencari kursus seperti ini, sila kembangkan ke negeri-negeri lain”.
Hannad Mohammad Hashim, Selangor.

“Sangat bagus kerana membuka peluang pada semua orang”
Hanan Mohammad Hashim, Perak.

“Insyallah, usaha yang sangat baik akan mampu membantu orang islam menjadi pemborong yang berjaya.”
Noraishah Kamaruddin, Negeri Sembilan

“Teruskan usaha semoga umat Islam melayu Malaysia boleh menguasai sebahagian ekonomi”
Azmi Abu Bakar, Puchong

“Tahniah dan terima kasih, Semoga menepati niat dan objektif kursus diadakan. Banyak yang saya pelajari dan “network” terbina. Kalau boleh jadikan peserta kursus ini sebagai team untuk bergerak bersama membantu antara satu sama lain”
Nor Hasdillah Mohd Hasim, Melaka.

“Kursus ini dapat membuka mata dan peluang untuk kaedah memulakan perniagaan dan meningkatkan perniagaan”,
Nur Adzlin Ishak, Negeri Sembilan

Ustaz Amin, Personaliti TV9, Al-Hidayah & Al-Kuliyah