Senarai Harga Permainan Ini Boleh Mengelakkan Anak Anda Diculik !!!

slides kanak-kanaktunnel permainan kanak-kanak

 

Salam,

Seperti yang saya janjikan semalam… ini adalah senarai harga borong / pre-order untuk anda yang berminat untuk berniaga barangan Taman Permainan Kanak-kanak. (Dan untuk anda

Sebelum anda lihat attachment ini, bagus sekiranya saya terangkan apa itu pre-order.

Pre-order adalah sesuatu pesanan yang dibuat sebelum sesuatu produk itu sampai di Malaysia.

Jadi memandangkan anda membeli barangan ini lebih awal, kami sebagai pembekal anda akan memberikan diskaun harga yang ISTIMEWA untuk anda.

Berita yang lebih baik pula, anda tidak perlu beli barangan ini dalam kuantiti yang banyak.

Jika anda beli 1 pun kami terima.

Kontena ini dijangka sampai pada 20hb Mac 2013.

Tawaran harga Pre-Order ini hanya sah untuk tempoh tempahan bermula sekarang sehingga 28hb Februari SAHAJA.

Dan setiap produk yang kami senaraikan ini, hanya 5 unit SAHAJA setiap jenis produk sahaja yang kami tawarkan dengan harga Pre-Order

Jadi anda perlu cepat membuat order ini jika anda ingin jimatkan duit anda.

Ok.. sekarang anda boleh download attachment yang disertakan dalam email ini dan memilih produk yang anda inginkan.

Sila email kami di pusatborong.com@gmail.com atau hubungi pegawai pemasaran kami, Encik Ali di talian 013-6991098

INGAT

1. Tawaran ini hanya untuk 5 unit bagi setiap model SAHAJA
2. Tawaran ini hanya sah sehingga 28hb Februari 2013
3. Ia hanya untuk anda yang berada dalam list saya ini SAHAJA

Sekian, terima kasih

Shahabudeen Jalil

taman permainan 1

 

taman permainan 2

 

taman permainan 3Untuk menempah, sila email kami di pusatborong.com@gmail.com atau hubungi pegawai pemasaran kami, Encik Ali di talian 013-6991098

{ 2 trackbacks }

{ 19 comments… read them below or add one }

NORAISAH ISMAIL January 31, 2013 at 11:46 am

kalau boleh nak gambar besar sikit. dimensi tu xtulis tinggi/lebar

Reply

ikmal March 27, 2013 at 11:49 am

Hello..saya mencari buaian sprti di taman permainan..

Reply

Syira March 31, 2013 at 1:42 pm

Kalau sy nk order skarang, xdpt hrg murah tu lgla? Hrg include pos atau tak? Tq.

Reply

ahmad hussin April 2, 2013 at 8:36 pm

Tuan, kalau nak lihat barang2 ni yang ‘hidup’ dimana ianya dipamer?

Reply

wannorhasni w ramli April 9, 2013 at 11:50 am

saya nak order,boleh dapat harga pre order lagi ke?

Reply

Amirah May 19, 2013 at 9:22 am

Salam.. Sy nak tahu status order sy AC-Y115E.. Brg da sampai ke belum ye? Sy da bt full payment..hrp blh respon msg ini..

Reply

napie September 7, 2013 at 11:46 am

boleh tak hantar kepada saya quatation harga bagi keperluan taman permainan angaran dalam 30k, 50k, dan 80k..

Reply

yen chiau September 12, 2013 at 11:49 pm

Adakah anda masi menjalankan perniagaan borong bagi “Taman permainan kanak-kanak” ??

Reply

lin September 20, 2013 at 4:11 pm

ade bka lg x utk pre-order set playground ni

Reply

lin September 20, 2013 at 4:12 pm

ade buka utk pre order x

Reply

norazlinhisam October 29, 2013 at 7:29 pm

Salam..klu order boleh dpt harga murah lg ke? Tq

Reply

nor izwanie October 30, 2013 at 11:37 pm

blh dpt hrga pre oder lg x kalau tmph sekarang

Reply

Joseph Enjak November 3, 2013 at 9:11 am

Kalau mahu pesan barangan mainan seperti jungkang jungkit, gelungsor, buaian besi dan terowong…dapatkah?

Reply

Joseph Enjak November 3, 2013 at 9:13 am

Kalau buat pesanan ke sarawak berapa lama….dan dapat bagi harga temurahkah? Jika beli banyak 3 set. Tq

Reply

haslina January 2, 2014 at 12:25 pm

Assalamualaikum..
Barangan permainan ni kalau order skrg boleh dapat harga yang sama lagi ke?
tq

Reply

Norlia January 14, 2014 at 11:16 am

Salam, tahun ni 2014, masih ada lg tak. Di negeri Kedah ada cawangan utk permainan kanak-kanak?

Reply

Siti Norhanez February 4, 2014 at 12:09 pm

AC-Y155E slide and swing RM385. Sy nad order item ni 1. As soon as possible. Tq

Reply

Shahabudeen February 16, 2014 at 11:39 am

sila rujuk di http://www.pusatborong.com atau hubungi kami di talian 03-42667515

Reply

Norlia Md Daud March 31, 2014 at 3:16 pm

salam…sy nk tye masih ada lg ke gelungsur code no: AC-Y155A atau AC-Y001B utk harge pre-oder? blh reply balik x msg sy?
atau email kan ke lieya.5184@gmail.com secepat mungkin…coz da byk kali msg x reply2…tq…

Reply

Leave a Comment